Global Switch Amsterdam East Brochure Dutch

32.000 VIERKANTE METER 2 verdiepingen met 18 technische suites

CREEER HET DATACENTER DAT VOOR U WERKT

MEET ME ROOMS Zeer veilige, speciaal gebouwde ruimtes waar telecommunicatie bedrijven infrastructuur kunnen huisvesten om verbinding te maken met onze diverse ecosystemen van bedrijven.

PRIVÉ SUITES OP MAAT GEMAAKT Deze zelfstandige ruimtes zijn afgestemd op de behoeften van elke klant en bieden volledige flexibiliteit om uw ideale ruimte te ontwerpen.

Ons ontwerp met hoge dichtheid en open compute zorgt ervoor dat klanten sneller, kosteneffectiever en efficiënter meerdere MW verhogingen kunnen implementeren.

De volgende generatie lay-outs van Amsterdam East zullen aparte technische/service corridors en speciale mechanische en technische infrastructuur bevatten. Het ontwerp kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften met een breed scala aan beschikbare rack dichtheden. Onze flexibiliteit en schaalbaarheid zorgen ervoor dat u de oplossingen kunt gebruiken die vandaag en morgen het beste voor u werken. De end-to-end service van Global Switch wordt geleverd door een van de meest ervaren teams in de branche.

KOOIEN De kooi oplossing van Global Switch biedt de voordelen van grootschalige robuustheid voor middelgrote IT-ruimte en stroom vereisten. Deze oplossing biedt veilige privé ruimtes voor klanten en biedt flexibiliteit in ontwerp en lay-out.

AANVULLENDE DIENSTEN Ons aanbod van aanvullende diensten strekt zich uit van op maat gemaakte privé kantoren en vergader ruimten tot remote hands, technische reiniging, kabelbeheer en veilige opslag.

Powered by